subpage_content_top
timeline_bottom
curve_sub_top

Gastenboek

Welkom bij het Gastenboek van Jeus.Info

Klik hier om in het gastenboek te schrijven
1
February 05, 2016 - 02:11 PM
Joop Bergsma
info@joopbergsma.nl

  Nooit heb ik het geduld en de interesse voor ook maar 1 boek te lezen gehad.Nu ik bijna 63 jaar jong ben, ben ik door mijn broer Henk weer in aanraking gekomen met de boeken van Jozef Rulof en zal als mij de tijd gegund wordt alles willen lezen en zien.Inmiddels heb ik alle 3 de delen van Jeus van moeder Crisje gelezen. Een wereld ging voor mij open en ja alles wat er geschreven is is liefde en volkomen waar. Als instrument kwam Jeus op aarde om ons duidelijk te maken dat dood evolutie is en dat het eeuwige leven door gaat in de sferen. Dat we miljoenen keren terug komen om te "leren" en door kunnen groeien.Dankjewel Jeus dat je ondanks alle ontberingen deze gave hebt mogen ontvangen om ons ook een "blik te gunnen in het hiernamaals" en alles wat je er over hebt geschreven. Met plezier en een enorme dosis interesse ga ik straks het boek De Volkeren der Aarde lezen.Als jij de mensheid niet kunt boeien zullen wij de wereld verknoeien. Maar met jouw boeken zullen wij mogen doorgroeien tot in de hoogste sferen.Dank voor je tomeloze inzet en liefde voor de mensheid.
Delete entry # 1
2
February 05, 2015 - 06:24 PM
Regina

  In de loop der jaren heb ik hier al heel wat informatie over Jozef en zijn leven teruggevonden. Het is een zeer goed referentiepunt om details over zijn leven en werk terug te vinden, zeer waardevol.
Delete entry # 2
3
June 19, 2013 - 10:54 AM
Peter Michael Moonen
p.m.moonen@online.nl

  Een leuke site. Wens het nog vele jaren. Hoop dat de mensheid, de boeken van Jozef Rulof gaan lezen.
Want kan uit eigen ondervinding meegeven. Het is de waarheid wat Jozef schreef.
Geef je het duidelijke antwoord hierop.
Ik las een paar boeken snel. Maar 1 boek kon ik maar niet verder lezen.
Het was `` De Volkeren der Aarde``. Hoe ik maar bleef proberen, elke dag na paar zinnen, kreeg ik een niet prettig gevoel. Iets in mij of iets anders(wat nadien heel duidelijk was) hield me tegen. Moet wel er bij vertellen, ik was aan het twijfelen. Ik had iets van`` is het allemaal wel waar... Is het niet verzonnen etc...?
Toen bleef het boek maar weken, maanden liggen..
Tot... op 2 oktober 1990 omstreeks 23u30, we waren thuis op de Duitse Televisie aan het wachten over de Eenmaking van Duitsland. Ik kreeg het verlangen te gaan lezen.. Dacht, nu toch niet.. Ik Wil de Eenmaking zien. Nadien wel. Maar nee hoor, ik moest lezen..
En ik begon dan maar te lezen. Bladzijde na bladzijde. Tot... ik af en toe naar het beeldscherm keek. De zin in het boek tegen kwam dat Jozef schreef `` EENS DUISLAND ZIJN HOOFD WEET TE BUIGEN, ZAL HET TERUG EEN WORDEN`` en toen ik het laatste woord las was het 00.00 uur 3 okt 1990 en was er vuurwerk en de vredesklok in Berlijn en in heel Duitsland aan het luiden.. Dit blijft me echt bij, omdat het geknal en geluid van de klokken er echt na het laatste woord waren. Heb nog altijd kippenvel en rillingen als ik deze tekst zeg tegen mensen... En nu ook. Het geeft me een vredig gevoel. Ik kan deze tekst NOOIT vergeten. Het is gebrand in mij. Dat moment was een mijlpaal in mijn leven en ook een bevestiging vanuit het hiernamaals en mss Jozef of een meester dat de boeken waarheid bevatten. Het wax voor mij dus duidelijk. Weet dat ze de waarheid bevatten. Ik dank Jozef en de meesters voor de wijsheid en de bevestiging die ze me lieten bekomen.
Het minste dat ik kan doen is het aan mensen doorvertellen wat ik heb meegemaakt. Ook vind ik dat ik regelmatig ...
Delete entry # 3
4
June 05, 2013 - 09:36 AM
Frank
flhamans@gmail.com

  Greetings from Costa Rica!
Ik praat keen nederlands...sorry
I have studied mediummisnus all my life and had lived togehter with a channelingmedium for 5 Years and this changed my life.
Studying Cayce/Lorber/Ramtha/Seth/Maharshi and more was giving me the power of understanding.
After watching the-age-of-christ Videos on Youtube i was impressed with a smile - for the equality of messages and decided to study all translated Books (free and webshop) - the Dutch People can count itself lucky to had such man in their middle - this heritage lives forever!
Delete entry # 4
5
March 04, 2013 - 08:38 PM
Patricia
patrys31@hotmail.com

  Ik lees al weer 23 jaar de boeken van jozef rulof,en kan niet meer zonder.Ik lees er dagelijks in maar probeer ze ook in de praktijk te brengen.
Dat gebeurt met vallen en opstaan.
Regelmatig kijk ik op jeus.info.Mooie aanvulling van informatie.
Delete entry # 5
6
February 06, 2013 - 01:23 PM
Henk Kaiser
zoeker13@gmail.com

  Ik lees al heel wat jaren in de boeken van Jozef Rulof maar sinds ik bezig ben in Jeus van moeder Crisje dringt de verbijsterende inhoud van de boeken pas werkelijk tot me door; het heeft echter ruim 40 jaar geduurd eer het zover kwam maar gelukkig is in dit verband het begrip tijd van ondergeschikt belang. Ik ben heel blij met de boeken en ik verdiep me erin zolang ik leef!
Delete entry # 6
7
December 16, 2012 - 05:11 PM
René
renepcrinternational@gmail.com

  Ik heb veel steun mogen- en mag deze nog steeds ontvangen uit de boeken van Jozef en alle andere prachtige zaken door hem aan ons geschonken! Verheug mij erop hem ooit te mogen ontmoeten samen met Meester Alcar in de heerlijkheid. RenĂ©
Delete entry # 7
8
December 12, 2012 - 07:21 PM
Richard Benjamins
richbenjamins@xs4all.nl

  Al tientallen jaren ben ik lezer van de boeken van de Meesters en heb het voorrecht van tijd tot tijd het graf van Josef te bezoeken om even in stilte terug te trekken.
Bijzonder dat er in een vogelvlucht het gebeuren van J.R neergeschreven is.
Richard.
Delete entry # 8
9
October 18, 2012 - 08:34 PM
Natasja Limmen
natasja.marcel@casema.nl

  Dank voor alle informatie op deze site!Wat fijn dat het verzameld wordt. Hartelijke groet en veel succes! Natasja
Delete entry # 9
10
July 07, 2012 - 08:58 PM
petra

  hallo, vandaag zijn we op de tentoonstelling geweest, een aardige reis helemaal uit den haag maar het was het dubbel en dwars waard. leuk om alle nieuwe schilderijen te zien, weliswaar zonder onderschrift/betekenis. Goed georganiseerd! groet, petra
Delete entry # 10
[Top] Page # 1  2  3  4  5  [Bottom]


zerospacer
zerospacer